ÎNGRIJORĂRI PENTRU CIOLACU

Îngrijorare maximă și la Buzău, după incidentul de ieri, când liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost la un pas să leșine, în timpul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD din București. Deși Ciolacu a ajuns imediat la Spitalul Militar, iar analizele medicale au arătat că liderul social-democrat a suferit o simplă cădere de calciu, principalii săi colaboratori din Buzău l-au contactat imediat pentru a afla mai multe amănunte despre starea sa de sănătate. Președintele Consiliului Județean Buzău și președinte executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu a discutat cu Marcel Ciolacu astăzi dimineață. Ciolacu l-a asigurat că se simte bine și că își va continua munca, atât la Camera Deputaților, cât și la vârul PSD.

Și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, președintele organizației municipale a PSD Buzău, a reușit să ia legătura cu Marcel Ciolacu. Liderul PSD Buzău l-a asigurat pe edil că nu are probleme de sănătate, ci resimte doar o stare de oboseală cauzată de ritmul de lucru din ultima perioadă.

Conferinţa de presă de ieri a liderului PSD Marcel Ciolacu, transmisă în direct de mai multe televiziuni, s-a interupt brusc. După circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, Ciolacu a început să vorbească cu dificultate şi să tremure. Ulterior, el şi-a pierdut echilibrul şi a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie.

Marcel Cioloacu a mers apoi la spital, pentru analize, iar medici au anunțat că a suferit un episod de hipocalcemie, restul rezultatelor fiind foarte bune. Lui Ciolacu i s-a făcut un test rapid pentru coronavirus, care a fost negativ.

Related posts