CONCEDIERI LA R.A.M.

Se anunță concedieri masive la Regia Autonomă Municipală, furnizorul de energie termică în sistem centralizat în orasul Buzău. Primarul Constantin Toma spune că primii vizați de concedieri sunt cei aproximativ 80 de angajați trimiși în șomaj tehnic în perioada pandemiei de coronavirus.

Conducerea Regiei Autonome Municipale Buzău, societate aflată în colaps financiar, cu datorii de peste 90 de milioane de lei, va disponibiliza, în această vară, și alți angajați. Astfel, la debutul sezonului rece, societatea va funcționa cu mai puțin de jumătate din personalul aflat în prezent pe statele de plată.

Edilul Buzăului anunță că furnizarea agentului termic în municipiu va fi asigurată, pe viitor, de o nouă societate comercială, tot a municipalității, care se va numi RAM Termo Verde. Practic, în municipiu va apărea un nou furnizor de energie termică, ce va porni de la zero, dar cu infrastructura și personalul de la RAM Buzău. În momentul de față, în Buzău, mai sunt racordate la sistemul centralizat mai puțin de 8.000 de apartamente, dar și câteva sedii de instituții publice.

Related posts