MĂSURĂ ÎN AȘTEPTARE

Și locuitorii din Rm Sărat, dar și cei aflați în tranzit prin oras ar putea fi obligați să poarte mască de protecție în toate locurile publice aglomerate. Propunerea a fost făcută ieri în Comitetul Local pentru Situații de Urgență Rm. Sărat, iar măsura ar putea fi pusă în practică în weekend, pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Daca o astfel de măsura nu va impusă până joi, la nivel național, prin Ordonanță Militară, agenții economici din Rm. Sarat vor fi notificați de către autoritățile locale pentru aplicarea acestei conduite.

Pentru a evita o eventuala raspandire a noului coronavirus, Ordonantele Militare recomandă cetățenilor sa se deplaseze la cele mai apropiate magazine unde sunt comercializate produsele necesare. Autoritatile din Rm Sărat declara ca vor solicita precizari Prefecturii Buzau cu privire la limita de distanta pe care ar trebui s-o parcurgă cetatenii din afara orasului pentru aprovizionare.

Autoritățile reamintesc populatiei că trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa respecte toate masurile impuse, pentru a traversa cu bine aceasta perioada.

Related posts

Leave a Comment