CURSURI ONLINE

De cand scoala s-a mutat în spațiul virtual, elevii învață din fata laptopului, a tabletei sau a telefonului. Dacă la oraș, scoala online este indragita de toti elevii, la sate, pentru multi copii, conexiunea la internet ramane, deocamdata, un vis. Unitatile de invatamant vor realiza, totuși, planuri de recuperare pentru elevii care in perioada suspendarii cursurilor nu au putut participa, din motive obiective, la lecțiile online. Acestea vor fi aplicate imediat dupa reluarea cursurilor.

Scoala Gimnazială ,,Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sarat a transmis déjà parintilor chestionare privind lecțiile online si resursele de care dispun.

Reprezentantii Scolii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu” sustin ca înainte de reluarea cursurilor vor fi luate toate masurile de igienizare si dezinfectie, iar clasele vor fi reamenajate pentru a se pastra distanta intre elevi.

De asemenea, asociatia de parinti din cadrul scolii din Rm Sărat a fost sponsorizata, ieri, cu un numar de peste 30.000 de masti, care vor fi acordate elevilor si profesorilor. Gestul a fost făcut de un agent economic din municipiu, care a făcut numeroase sponsorizari in comunitate.

Chiar dacă autoritățile au anunțat o posibilă revenire a copiilor la școală, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus, tot mai multi parinti din tara sunt ingrijorati si solicita ca elevii sa continue cursurile online si sa nu se reintoarca la scoala curand, pentru a preveni imbolnavirile.

Related posts