Scurtpe2 Nr. 416: Groapa imprevizibilă: te uiți la ea și nu-i!

Care sunt zvonurile privind implicarea lui Ponta la Buzău pentru a atrage parlamentari la organiziția Pro România, de ce a devenit un adevărat butoi cu pulbere plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a însoțitorilor acestora, ce investiții majore se anunță la Spitalul Județean și ce liceu din Râmnic urmează să fie realiblitat, aflați doar în   ediția de mâine a publicației Scurt pe 2. Mai puteți citi cum se sărbătorește Dragobetele la Buzău, ce sportivă de top are în weekeend o cursă cu medalia pe masă și care sunt cele mai recomandate remedii naturiste pentru durerile de gât.

Tot din paginile cele mai căutate publicații de weekend mai aveți interviuri în exclusivitate, recomandările profesioniștilor, informațiile utilitare, horoscopul săptămânii.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig, aveți cele mai noi și mai diverse anunturi de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr416/nr416.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.416!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr416/nr416.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

Related posts

Leave a Comment