Scurtpe2 Nr. 401: Afaceri de succes

Ce turnură a luat scandalul gigacaloriei la Buzău, care sunt imobilele administrației locale golite de chiriașii formați din instituțiile publice și ce bilanț se poate face după eliminarea traseelor de maxi-taxi, aflați doar din Scurt pe 2 , cea mai vândută publicație de weekend. Vineri, la toate chioșcurile de ziare , noua ediție vă aduce informații în premieră despre semnalul de alarmă de la Stațiunea de Cercetare Legumicola, despre tratamentele fara interferon, despre buzoianca care va arbitra la europenele de handbal si despre tainle zodiacului egiptean.

Mai puteți citi interviuri în exclusivitate, recomandările profesioniștilor, informațiile utilitare, horoscopul săptămânii. În plus, aveți calendarul evenimentelor mondene din weekend și  programul televiziunilor TVSat și TVSudEst.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig , aveți cele mai noi și mai diverse anunturi de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr401/nr401.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

jurnal pag 1 bun0001

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.401!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr401/nr401.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

Related posts

Leave a Comment