Mihaela Leica despre pasiunea pentru hairstyling și despre dorința de a mulțumi clientele prin servicii de calitate: “Îmi place să cred că suntem alegerea multor mirese”

FB_IMG_1507070363056Încă din copilărie își aranja în joacă colegiile de clasă făcându-le împletituri. Peste ani joaca a devenit o mare pasiune și pasul următor a fost deschiderea unui salon. Cum și-a împlinit visul Mihaela Leica , puteți afla în excusivitate ăn interviul acordat publicației Scurt pe 2.

 Alina Răducan: De unde această pasiune pentru hairstyling?

Mihaela Leica: Pasiunea pentru acest domeniu o am încă din copilărie! Îmi amintesc că întotdeauna îmi aranjam colegele de clasă și cel mai mult îmi plăcea să fac împletituri.

 A.R.: Cât de greu este să pui bazele unui salon de coafură?

M.L.: Nu este greu să deschizi un salon! Este greu sa păstrezi clienții, să oferi servicii de calitate astfel încât ei să se întoarcă în salon! Seriozitatea este extrem de importantă! Clienta trebuie să se simtă bine în salon, să se relaxeze! Prin muncă, seriozitate și talent, reușești să pui bazele unui salon!

thumbnail (9) A.R.: Ce servicii găsesc clientele la Michelle Art&Beauty?

M.L.: La Michelle Art&Beauty oferim servicii de coafură, machiaj, vopsit, tuns sau extensii!

 A.R.: Cum ați ales să vă diferențiați față de celelalte saloane?

M.L.: Pe partea de hairstyling, diferența constă în pasiunea noastră pentru păr, în dorința noastră de a obține întotdeauna un par sănătos și frumos! Clienta pleacă mulțumită, noi suntem fericiți!

A.R.: Care este profilul clientelor care vă trec pragul?

M.L.: Multe cliente ne vizitează pentru serviciile de coafură. Îmi place să cred că suntem alegerea multor mirese și nășici care vor să strălucească la cele mai importante evenimente din viața lor!

thumbnailA.R.: Ce se poartă anul acesta, dar și care sunt tendințele pentru 2018?

M.L.: În ceea ce privește anul 2018, din punctul meu de vedere se poartă în primul rând ceea ce ne avantajează! Cred că în top vor fi, în continuare nuanțele de blond , adorate de multe doamne și domnișoare!

A.R.: Cum vă pot găsi potențialele cliente?

M.L.: Ne pot vedea rezultatele muncii pe pagina de Facebook ce poartă numele salonului. Iar dacă v-am convins, vă așteptăm cu drag la Michelle Art & Beauty, pe strada Cuza Voda, nr. 49, în spatele restaurantului Steffy!

Related posts

Leave a Comment