Alina Andrei, designerul floral care ne îndeamnă să vedem și să simțim viața mai frumoasă, iubind florile: “Iubim florile pentru că înseamnă viață, bucurie și speranță!”

alina1De 25 de ani iubește florile, iar de 8 ani și-a deschis propria afacere pentru că timpul petrecut în florărie o relaxează, o binedispune și îi dă poftă de viață! Alina Andrei se declară cu mândrie designer florar, pasiune ce o moștenește de la mama sa și nu concepe o zi fără să îngrijească, aranjeze, realizeze sau decoreze orice, cu flori. Ce alte sentimente o încearcă atunci când crează un cadou floral, dar și ce clienți îi sunt dragi Alinei, aflăm imediat din interviul acordat de buzoiancă publicației noastre.

Silvia BUNICĂ: Pentru că s-a dat startul la sezonul evenimentelor speciale, ce flori mai aranjăm în aceste luni în buchetele mireselor și nașelor?

alina2Alina ANDREI: Din cerințele clientelor pot spune că se caută florile viu colorate, trandafirii, bujorii, hortensiile și ranunculusul. Săptămânile acestea ne înveselim în special cu florile de sezon la ghiveci: petunia, ranunculus, verbinia, garofițe, muscatel. Ca și accesorii folosite amintim fluturașii și ștrasurile multicolore.

S.B.: Ce tipologii de clienți sau cliente mai iubesc florile și îți trec pragul florăriei tale?

A.A.: Femeile în special iubesc florile, uneori chiar și pentru relaxarea de care au parte atunci când le îngrijesc, așa că ele sunt principalele mele cliente. Noi urmărim creșterea satisfacției lor și ale clienților în general, folosind atitudinea potrivită în primul rând, pentru că am învățat în activitatea mea că fiecare client este cel mai important și că, dacă comunic eficient, ținând cont de personalitatea lui, pot creea o legătură bazată pe încredere de lungă durată.

S.B.: Și la final…de ce să iubim florile?

A.A.: Iubim florile pentru că înseamnă viață, bucurie și speranță. Iubim florile pentru că unori sunt plăpânde, alteori impunătoare, dar mereu elegante. Iubim florile pentru că parfumul lor dă o amețitoare dependență…de frumos, de cald și de fraged. Iubim florile pentru că transmit emoții și trezesc pasiuni. Iubim florile pentru că sunt cuvinte nerostite. Nouă, în special femeilor, ne place sa privim florile din când în când. Ne place să petrecem un minut sau două, de câteva ori pe zi, pentru a le admira și a le simți mirosul imbietor. Eu personal cred că florile au capacitatea unică de a opri timpul în loc. Prezența florilor ne aduce aminte de cei care ni le-au oferit, de cuvintele rostite în acele clipe și de senzația de bucurie care ne-a acaparat atunci. Și în special, trebuie să iubim florile pentru că ele sunt o modalitate sigură de a atrage atenția unei femei și de a o face să-și amintească de tine de fiecare dată când le va admira.

alinaalina0

Related posts

Leave a Comment