Andreea Frăţilă, despre cum vă poate “dona” fericire şi zâmbete, la pachet cu aranjamentele florale: “Buchetele speciale conţin anul neapărat flori criogenate!”

andreea1Cine nu are designer floral, să apleze acum la specialist! Este sfatul nostru după ce am stat de vorba cu una dintre cele mai creative florărese din Buzău, ce pune suflet şi pasiune şi când vorbeşte despre flori şi când aranjează şi combină florile. Ce surprize sunt în trend, de ce şi-a creat şi serviciile de livrare la domiciliu şi de ce se cer, mai nou, florile criogenate, aflaţi acum direct de la Andreea Frăţilă, designer floral cu experienţă.

 

Silvia BUNICA: Care sunt trendurile în această primăvară, cum a început sezonul pentru tine, ca designer floral?

Andreea Frăţilă: Pentru aceste luni Floraria Andreea propune buchete şi aranjamente florale spectaculoase, pline de delicateţe, atât din punct de vedere stilistic, cât şi cromatic.

andreea2S.B.: Ce mai preferă doamnele, sunt diferite cererile faţă de ale domnilor?

A.F.: În acest an, cele mai populare flori ce vor fura privirile în buchetele şi aranjamentele floralle vor fi trandafirii, lalelele, freziile şi hortensiile. Tendinţele rămân concentrate pe nuanţe pastelate, precum galben pai, lila, rose pudră. Lângă aceste nuanţe se alătură şi culorile “greenhery” şi “rose quartz” ce emană prospeţime, energie, vitalitate.

S.B.: Avem şi vedeta acestui an, trandafirul criogenat, unde este solicitat, dar mai ales unde îl recomanzi?

A.F. : În floraria noastră mai puteţi găsi şi trandafirii criogenaţi- sunt trandafirii naturali care au trecut printr-un proces special de conservare. Nu trebuie udaţi şi trebuie doar ţinuţi departe de praf şi lumina directă pentru a rezista o viaţă întreagă. Atenţie domnilor- poate fi unul dintre cele mai senzaţionale cadouri, de durată! Îi recomandăm şi în buchetele de mireasă şi naşă, alături de bujori, anemone şi garoafe criogenate, pentru o amintire de excepţie. Aşadar buchetele speciale anul acesta conţin neapărat flori criogenate.

andreea3S.B.: Şi dacă am vorbit de noutăţi, să amintim şi de livrările la domiciliu, cât de necesar era acest serviciu în cadrul florăriei tale?

A.F.: Pentru o surpriză de proporţii vă aşteptăm să apelaţi la serviciile noastre de livrare la domiciliu. Ne plac provocările şi de aceea am lăsat loc unui “spaţiu” în care să ne spuneţi ce vă doriţi şi cum este persoana care va primi florile sau ce preferinţe are, pentru a vă pregăti un aranjament special, unic, creat special pentru destinatar.

S.B.: Şi un mesaj pentru cei ce nu ştiu unde să te găsească sau cu cine să se sfătuiască atunci când vor să facă surprize florale sau să aibă parte de un eveniment frumos, înconjuraţi de flori aranjate cu pasiune?

A.F.: Vă aşteptăm în magazinul nostru din piaţă de textile din Crâng sau la telefon 0774 007 467 sau pe facebook, Florăria Andreea sau contul Andreea şi Dorel Frăţilă. Avem mereu idei noi, cataloage de prezentare şi sfaturi profesioniste. La pachet, avem şi servicii foto, video, porumbei, limuzină, arcade de baloane, gheaţă carbonică, totul pentru a vă asigura de un eveniment de vis, complet!

Related posts

Leave a Comment