Luciana Bițescu, Florin Lungu, Dan Sava și Flori Cocora își unesc talentele la primul simpozion al viitoarelor mirese

flori2Luciana Bițescu, Florin Lungu, Dan Sava și Flori Cocora își unesc talentele la primul simpozion al viitoarelor mirese:

“Trebuie să vă facem să vă prețuiți amintirile voastre, prin experiența noastră! “

2 fotografi de marcă- Dan Sava și Florin Lungu, un hairstylist- Luciana Bițescu și un designer- Flori Cocora își dau întâlnire la primul eveniment cu acces gratuit în care se vor detalia alegerile corecte pentru marile evenimente ce vă așteaptă în aceste luni. Fie că sunteți miri, socri, nași sau pur și simplu nuntași, nu trebuie să ratați această întâlnire ce are unicul scopul să vă facă să vă prețuiți și mai mult amintirile voastre, grație sfaturilor acordate de ei. Detalii vin acum, direct de la cei patru.

Rep.: Să începem cu cel căruia i-a venit ideea acestui simpozion, ce vă recomandă pentru acest simpozion, în ce calitate și ce așteptări s-au creat?

Florin Lungu (fotograf) : Sunt fotograf de nuntă, îmi place să lucrez cu oamenii și fac asta din pură pasiune și dragoste pentru fotografie. Cea mai mare satisfacție și mulțumire a  mea ca fotograf de nuntă este atunci când transmit și primesc în aceeași măsură energia și emotia unui om. Asta voi puncta și sâmbătă, când vă aștept cu mic cu mare să punem la punct într-o modalitate profesionistă lista cu prioritățile pe care trebuie să le aveți în considerare atuci când vă organizați o nuntă, din orice postură, dar mai ales ca miri.

Rep.: De la foto, trecem la video, ce punctăm aici?

Dan Sava (videograf): Videografia! Pe care o fac din pură pasiune. Oportunitatea surprinderii unui moment în care un cuvânt, un zâmbet, o lacrimă sau o strângere de mână condenseaza în ele toată mulțumirea și bucuria de a fi eu regizorul din umbra evenimentului. Amintirile unui asemenea eveniment trebuie să fie ”manevrate” cu precizie, experiență, creativitate, iar sâmbătă voi explica în detaliu toate aceste lucruri și de ce nu, le voi exemplifica chiar cu întâlnirea în sine.

Rep.: Și ca să avem ce să exemplificăm, aflăm de la hairstilistul Luciana Bițescu cum vor arăta miresele, retro, non-conformiste, clasice?

Luciana Bițescu (hairstylist): Nicio coafură nu va fi comună, fiecare va avea povestea ei, culoarea ei, nota ei de feminitate, eleganța ei. Împreună cu Flori am gândit câteva modele unice, demne de un asemenea eveniment, în care coafura, accesoriile și rochiile vă vor da impresia că trebuie să fiți în peisajul nuptial elaborate de noi li că merită să aveți parte de sfaturile potivite, pentru o zi unică din viața voastră. Ne vedem sâmbătă, pe covorul roșu!

Flori Cocora (designer): Orice eveniment important pornește de la ținută, iar sfaturile unui director creativ trebuie să fie cele mai căutate atunci când se dorește un evniment de calitate. Reprezint atelierul FLOEL Design, sunt specializată exclusiv în creația și producția rochiilor de mireasă, de seară și a accesoriilor de nuntă, fiind concentrată mereu spre un design inovativ. Caut mereu să mă reinventez, să caut frumosul și să-l pun acolo unde trebuie, iar sâmbătă, prin creațiile și ideile mele, sper să găsiți exact ceea ce căutați de mult- unicitatea! Vă aștept sâmbătă, în Cafenea!

 

Related posts

Leave a Comment