Scurtpe2 – Nr.214: Jocuri „DNA”

Cum se lupta social democratii pentru putere si ce tabere s-au facut deja pentru fotoliul lui Boscodeala si unde este primarul in acest timp, aflati în exclusivitate în ediţia actuala a publicaţiei Scurt pe 2.Tot din paginile celei mai indragite publicatii de weekend, mai puteti citi in premiera despre schimbarile de la conducerea celebrei gradinite din la fel de celebru cartier Orizont precum si despre noul local care va fi deschis de catre finul unui important lider politic. Tot din acelasi registru mai puteti afla ce parlamentar vrea sa preia o televiziune locala, ce concurenta sunt pe posturile publice scoase la concurs de Consiliul Judetean si ce investitii si-au propus primarii din mediul rural.

Ce spectacole si evenimente tin capul de afis,care sunt culisele din lumea sportului si ce retete naturiste sunt recomandate in aceasta perioada, tot din Scurt pe 2.

Mai găsiți interviuri în exclusivitate, pamfletul saptamanii, rețete naturiste, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst și orarul filmelor de la Cinema Dacia. Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ suplimentele Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr214/nr214.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

 

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.214!

0001

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr214/nr214.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

 

 

Related posts

Leave a Comment