PROMISIUNI PE A7

Apariții tot mai frecvente ale premierului Marcel Ciolacu, pe șantierele Autostrăzii Moldovei, din postura de candidat pentru funcția de șef al statului. Însoțit de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, Ciolacu a fost prezent pe autostrada A7 și în zona Vadu Pașii, lângă municipiul Buzău. Cei doi oficiali au inspectat lucrările, au stat de vorbă cu muncitorii și constructorul, iar la final au tras concluziile: până la finalul acestui an se vor da în circulație peste 82 de kilometri din A7, de la Buzău la Focșani.

Primul lot al acestui tronson, pe care se va circula, de la 1 noiembrie, va fi Mândrești Munteni – Focșani.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a subliniat că pe toate șantierele, constructorul a avut un ritm de lucru accelerat astfel încât aceste loturi să fie finalizate cu mult mai devreme decât termenele asumate prin contracte.

Podul de la Vadu Pașii va fi al doilea cel mai mare pod din România, după cel de la Brăila și va putea fi dat în circulație abia după ce vor încheia lucrările pe Lotul 3 al Autostrăzii Buzău-Pietroasele. Autostrada Moldovei, tronsonul Ploieşti-Buzău se compune din trei loturi, iar tronsonul Buzău-Focşani are patru loturi.

Related posts