PREZENȚĂ DE… AUR, LA B.E.J.

Și reprezentanții AUR din Buzău și-au depus, miercuri după-amiază, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. La eveniment și-a făcut apariția chiar liderul formațiunii, George Simion. Acesta a sosit mai târziu, după ce colegii săi de partid au depus listele cu candidați la Biroul Electoral Județean. Înainte de a ajunge în sediul Biroului, Simion a fost întâmpinat și îmbrățișat de un simpatizant AUR.

George Simion speră să ajungă în cel de-al doilea tur al prezidențialelor cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană, despre care crede că este un „pesedist notoriu”.

Lista AUR pentru Camera Deputaților este deschisă de actualul deputat de Galați, Sorin Titus Muncaciu, de profesie medic ortoped. El este urmat de Cozmin Dinu, jurnalist, și de  Sebastian Spânu, avocat. Pentru Senat candiează, în ordine, Marius Valentin-Roman, de profesie jurnalist, Ștefan Jercan, jurist, Aurelia Oprea, economist și Constantin Cristescu, inginer. Toți speră să obțină un scor bun la alegerile parlamentare.

Filiala AUR din Buzău are ca țintă pentru alegerile parlamentare câștigarea unui fotoliu de deputat și a unuia de senator.

Related posts