ALTE TERMENE DE FINALIZARE

Consiliul Judeţean Buzău anunţă alte termene de finalizare pentru reabilitarea fostei cladiri a Bibliotecii Județene și realizarea noii Unități de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, spune că biblioteca ar urma să fie dată în folosință  cât de curând.

De asemenea, noua Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău ar urma să intre în circuitul medical cel mai târziu în luna octombrie.

La finalul lunii august, Petre Emanoil Neagu a anunțat că va inaugura noua clădire a Unității de Primiri Urgențe împreună cu Lucian Romaşcanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Buzău, și cu actualul manager al Spitalului Județean, Claudiu Damian, care și-ar dori un post de parlamentar.

Deși este gata de ceva timp, noua Unitate de Primiri Urgențe este nefuncțională deoarece încă nu are toate dotările necesare. ,,De vină” ar fi birocrația și unii furnizorii ,,neserioși” care s-au înscris la licitațiile organizate de Consiliul Județean. Spre exemplu, din aprilie și până în prezent, pentru achiziționarea echipamentelor necesare dotării UPU au fost organizate trei licitații. Autoritățile buzoiene nu au găsit încă o firmă care să aducă la Buzău paturile necesare pentru noua unitate de urgențe.

Related posts