SPECTACOL PENTRU MARIA

Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat organizează, duminică, începând cu ora 17.00, un spectacol caritabil pentru Maria, fetița de patru ani, diagnosticată cu leziuni cerebrale. Micuța are nevoie urgentă de realizarea unui transplant de celule stem, în Austria.  Cei care doresc să o ajute pe Maria sunt invitați la un spectacol muzical, la care vor participa Cornel Tudose & Band, grupurile de dans Cocktail, Karla Lucuță, Adrian Barbu, Gabriela Cristea, trupa Melody, dar și Ansamblurile folclorice ,,Crăițele”, ,,Plaiurile râmnicene” și Grupul folkloric ,,Mugurașii râmniceni”. Intrarea la spectacol este liberă.

Familia Mariei are nevoie de 12.000 de euro, banii necesari pentru realizarea intervenției chirurgicale în Austria. În campania demarată de Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat s-au implicat și unitățile de învățământ, organizații non-guvernamentale, dar și mediul de afaceri din Râmnicu Sărat. Cutiile de donații pot fi găsite în unitățile de învățământ, instituțiile publice, dar și în diferite magazine. Cei care doresc să doneze pentru micuța Maria, o pot face și prin transfer bancar, contul fiind deschis pe numele mamei, Laura Marina Țopea, la Banca Transilvania.  

IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama), deschis la Banca Transilvania, Telefon: 0762.296.039

Related posts