ANUNȚ PUBLIC DE INFORMARE PRIVIND PLANUL URBANISTIC ZONAL

Stimaţi cetăţeni,

În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU cu sediul în Mun. Buzău, str. Piața Daciei, nr. 1, jud. Buzău a demarat etapa privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru „Regenerare urbană a zonei de nord a municipiului Buzău, configurarea tramei stradale în tarlaua 32, conversia funcțională în vederea construirii unei baze / parc sportiv pentru practicarea sportului de performanță“ – complex format dintr-un cadru vegetal și zone construite, special amenajate și dotate pentru practicarea diferitelor sporturi (complex de clădiri și instalații sportive) pentru imobilele situate in intravilanul municipiului Buzău, tarlaua 32, n.c. 71286 și n.c. 70901

Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro, secţiunea Urbanism – Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.

Propunerile / observațiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Mun. Buzău, Piaţa. Daciei, nr. 1) sau on-line (cristina.stoicescu@primariabuzau.ro), până la data de 09.03.2023.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primariei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 10.03.2023 – 24.03.2023.

Related posts