SPECTACOLE ȘI CONCURSURI

Spectacole, festivaluri și multe concursuri. De toate acestea vor avea parte râmnicenii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat organizează festivalul concurs național, ,,Colindă prin sat,, dar și spectacolul ,,Vis de iarnă,, , precum și o serie de concursuri online. În perioada 17 -23 decembrie, râmnicenii sunt invitați în piațeta din fața Primăriei, pentru a participa la un spectacol deosebit cu nume sonore din muzica românească și locală.  De asemenea, și anul acesta, Râmnicu Sărat își alege o Miss Crăciuniță. Inițiativa aparține Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, , care organizează concursul online ,,Miss Crăciunița Râmnicu Sărat,,.

,,Copiii lui Moș Crăciun,, este un alt concurs online, dar de fotografie, iar cei interesați să participe pot trimite fotografii cu copii cu vârsta de până la 10 ani. În imagini trebuie să se regăsească copii zâmbitori, fericiți și prinși în ipostaze comice.

Tot un concurs online lansat de Centrul Cultural este ,,Cel mai frumos brad,,. Acesta se va desfășura în perioada 27- 29 decembrie.

Festivalul concurs național, ,,Colindă prin sat,, se află la prima ediție și este organizat, sâmbătă, începând cu ora 9.00. Coordonatorul proiectului este profesorul Auraș Stoica.

Related posts