O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE

În acest weekend, râmnicenii au ocazia să scape, gratuit, atât de obiectele voluminoase, cât și de cele periculoase, în cadrul campaniei organizate de către operatorul de salubrizare, RER SUD Buzău, în parteneriat cu Primăria Rm Sărat. Este pentru a doua oară în acest an când societatea organizează o astfel de campanie adresată tuturor cetățenilor din municipiul Râmnicu Sărat, care dețin diverse obiecte voluminoase pe care nu le mai folosesc, precum obiecte de mobilier, saltele, uși sau linoleum. Râmnicenii se pot debarasa de obiectele nefolositoare, atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 07:00, până la ora 09:00. Ziua de sâmbătă este dedicată râmnicenilor care locuiesc la case, iar duminică, celor care locuiesc la bloc.

După ora 09:00, în fiecare din cele două zile, o mașină specială va trece pe la fiecare poartă, respectiv pe la fiecare platformă și va colecta deșeurile voluminoase.

În ceea ce privește deșeurile periculoase, râmnicenii trebuie să știe că acestea trebuie să fie depozitate în saci, sau în cutii și se predau la punctul fix de colectare amplasat pe strada Drăgăicii, lângă Școala nr. 6 din municipiul Râmnicu Sărat.

Având în vedere că râmnicenii sunt familiarizați cu acest tip de campanii, reprezentanții societății RER speră ca la finalul acțiunii din acest weekend cantitatea adunată de deșeuri să fie mai mare decât cea rezultată din prima campanile organizată la începutul acestui an.

Related posts