COADĂ LA AJUTOARE

Alimentele și produsele de igienă oferite de Uniunea Europeană prind bine râmnicenilor înainte de sărbători. Dovadă numărul mare a celor care au venit în ultimele să-și ridice pachetele distribuite de Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat. Pachetele pot fi ridicate din incinta Liceului Tehnologic ,,Victor Frunză”.

Aceasta este prima etapă de distribuire a pachetelor, iar beneficiari sunt persoanele care dețin dosar de ajutor social sau dosar de alocație de susținere a familiei. În cazul în care râmnicenii nu își vor ridica produsele în termen de 45 de zile, Direcția de Asistență Socială va realiza liste suplimentare pe care se vor regăsi alte categorii de personae.

Pentru că zilele trecute, beneficiarii s-au înghesuit la ridicarea ajutoarelor, reprezentanții Primăriei și ai Poliției Locale au încercat să restabilească ordinea.

Ridicarea ajutoarelor alimentare se face personal în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnării de primire a pachetului de alimente de către destinatarii finali.

Related posts