S-AU DAT DREPT POLIȚIȘTI PENTRU A TÂLHĂRI

S-au dat drept polițiști pentru a tâlhări mai multe femei! Este vorba despre doi tineri, de 21 și 23 de ani, din județul Buzău, care au deposedat  de bunuri și carduri bancare patru tinere.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii ar fi pătruns în camerele tinerelor, închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexual. Ulterior, ei au pretins că ar fi oameni ai legii și le-au luat, sub amenințări, sume de bani și cardurile bancare.

Cei doi tineri au fost identificat însă de polițiștii adevărați, care sâmbătă au efectuat percheziții domiciliare, în municipiul Buzău şi în comuna Smeeni, în baza unor mandate emise de Judecătoria Buzău.

Prejudiciul a fost estimat de cele patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei. Tot sâmbătă, hoții care se dădeau drept oameni ai legii au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru audieri.

Cei doi indivizi nu sunt la prima abatere de acest gen: în trecut, cei doi ar fi aplicat aceeași metodă și cu alte tinere din Buzău.

Related posts