PERFECȚIONAȚI ÎN WEB-DESIGN

30 de elevi din cadrul Colegiului Național ,,Alexandru Vlahuță,, din Râmnicu Sărat își vor îmbogăți competențele în domeniul web-design-ului. Este vorba despre elevii de la profilul matematică-informatică, care, distribuiți în două grupe de câte 15, vor merge în Cipru și Portugalia, în cadrul proiectului Erasmus+ ,,Competenţe europene pentru viitor”.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană şi are ca scop dezvoltarea aptitudinilor practice și profesionale ale elevilor, conform profilului, la standarde europene, dar şi cunoaşterea pieţii muncii în două ţări avansate tehnologic, respectiv Cipru şi Portugalia.

Colegiul Naţional ,,Al.Vlahuţă”din Râmnicu Sărat implementează în perioada 1 octombrie 2022- 30 septembrie 2023, proiectul Erasmus+ ,,Competenţe europene pentru viitor”, proiect dedicat elevilor din clasele a-X-a şi a-XI-a, de la profilul real, specializarea matematică-informatică. Prin acest proiect se doreşte îmbunătăţirea formării profesionale iniţiale pentru 30 elevi, dobândirea de competenţe web-design certificate european, dar și îmbunătăţirea performanţelor personale, digitale, lingvistice, interculturale, sociale, civice, și de înţelegere a valorilor europene. Coordonatorul proiectului este profesorul Amalia Dumitrache. 

Related posts