TRANSPORT DE CĂLĂTORI ȘI ÎN ALTE JUDEȚE

Compania de transport  în comun Trans-Bus Buzău ar putea opera, în următorii ani, și în afara județului. Conducerea societății a anunțat că primăriile a două comune din județul Brăila au început demersurile pentru ca autobuzele Trans Bus să ajungă și în județul vecin. Este vorba despre comunele Jirlău și Galbenu, aflate la granița cu județul Buzău.

Cererea celor două primării brăilene de a adera la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Transport, condiție obligatorie pentru ca societatea Trans-Bus să opereze și în cele două comune, are la bază numărul mare de solicitări venite din partea localnicilor. Zeci de persoane din Jirlău și Galbenu fac naveta zilnic în municipiul Buzău, acolo unde își au serviciul.

În curând, Trans Bus va opera și în comuna Berca. Potrivit conducerii societății Trans-Bus, prima cursă pe ruta Buzău – Berca se va efectua, cel mai probabil, la jumătatea lunii noiembrie. În prezent, operatorul de transport călători Trans-Bus efectuează curse în municipiul Buzău și în 14 comune din județ.

Related posts