SPECTACOL INEDIT

Teatrul „George Ciprian” Buzău deschide stagiunea 2022-2023 cu o premieră inedită! Este vorba despre spectacolul „Lampa lui Aladdin”, o producție proprie realizată cu actori născuți sau care locuiesc în Buzău, sub îndrumarea regizorală a buzoianului  Ionuț Octavian Ghinea. Înaintea acestei premiere, conducerea Teatrului „George Ciprian” și protagoniștii spectacolului au participat la o conferință de presă, prilej pentru aceștia de a împărtăși câteva dintre culisele cele mai noi producții a teatrului din Buzău.

Căsătorit cu o buzoiancă, actorul Cristi Martin spune că se simte ca acasă la Buzău. El spune că prezența sa în acest spectacol vine într-un moment oportun, după anii de pandemie în care scena de teatru a fost înlocuită cu platourile de filmare al unor producții TV.

Spectacolul „Lampa lui Aladdin” nu se adresează doar copiilor: suportul grafic, muzical și coregrafic va fi unul care, mai mult ca sigur, îi va impresiona și pe adulți, spun cei care au pregătit producția.

Prezent la conferința de presă care a prefațat deschiderea noii stagiuni a Teatrului „George Ciprian”, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, s-a arătat încântat că producția propune o distribuție aproape exclusiv buzoiană.  Oficialul a anunțat că dacă se va dovedi un succes, în următorii ani, spectacolul „Lampa lui Aladdin” ar putea să îi bucure și pe buzoienii stabiliți pe alte meleaguri.

Spectacolul „Lampa lui Aladdin” a trezit un interes uriaș în rândul iubitorilor de teatru! Deja, biletele pentru premiera care va avea loc duminică au fost epuizate, iar organizatorii s-au văzut nevoiți să pună în scenă și o avanpremieră, programată sâmbătă, de la ora 11.00.

Related posts