CONVENȚIA ACeR, EDIȚIA A VIII-A

Cel mai important eveniment al anului în domeniul comunicațiilor electronice din Romania va avea loc pe 13 octombrie, la Hotel Marriott din București. Este vorba de Convenția Națională de Comunicații Electronice, eveniment ajuns la ediția a VIII-a.

Organizată de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România, Convenția va aduce împreună cei mai importanți jucători din industrie, reprezentanții celor mai mari trusturi media internaționale și locale, principalii furnizori de servicii de telecomunicații și de echipamente și soluții tehnice. La eveniment sunt așteptați să ia parte oficiali din partea Guvernului și Parlamentului României, ai Ministerului de resort, precum și ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu:C.N.A. și A.N.C.O.M.

Cu acest prilej, se crează cadrul instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și se aduc în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici, deschizându-se în același timp dialogul pentru posibile reglementări legislative in vederea fluidizării activităților pieței de profil.

Această a VIII-a ediție a conferinței AceR este organizată în parteneriat cu compania TVOTT, integrator și dezvoltator de servicii pe modelul Platform as a Service, care permite lansarea unui serviciu IPTV/OTT în câteva zile, fără investiții proprii în echipamente sau software.

În plus, evenimentul va fi susținut și în acest an de parteneri precum Warner Bros. Discovery, AXN, SES, TVSat Media Group.

A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, radio, companii de telecomunicații – telefonie, internet, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Related posts