NU DORESC SĂ FIE DIRECTORI

Funcțiile de conducere dintr-un spital implică multă responsabilitate și, de aceea, puțini medici sunt dispuși să le ocupe. Este explicația primarului din Rm Sărat, Sorin Cîrjan, cu privire la situația de la Spitalul Municipal, unde niciun candidat nu s-a prezentat la concursurile organizate pentru ocuparea funcției de director medical și de director de îngrijiri medicale.

Pentru funcția de director medical al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat a fost numit deja un interimar. Medicul Mădălina Eftenaru va ocupa această funcție, până la organizarea unui nou concurs.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă Spitalul Municipal Râmnicu Sărat o reprezintă, însă, lipsa medicilor. Imposibilitatea asigurării permanenței serviciilor medicale la Camerele de gardă și lipsa unui medic radiolog sunt doar câteva dintre situațiile de care se lovesc pacienții din zona Râmnicului. O altă problemă majoră a reprezentat-o, în ultima perioadă, asigurarea permanenței în realizarea intervențiilor în sala de operație. O parte dintre probleme s-au mai rezolvat, în urma încheierii unor contracte de colaborare cu medici ATI.

Related posts