MĂSURI PENTRU VITEZOMANI

Viteza cu care se circulă pe anumite artere din Râmnicu Sărat provoacă indignare în Consiliul Local. Aleșii din Rm Sărat sunt extrem de nemulțumiți de șoferii teribiliști, care circulă cu viteză și fac drifturi pe străzile din oraș. Este și unul dintre motivele pentru care, la cea mai recentă ședință, Consiliul Local Muncipal a aprobat un proiect care stabilește noi măsuri administrative de circulație rutieră și pietonală în municipiu.

Primarul din Rm Sărat cunoaște modul în care conduc anumiți șoferi pe străzile orașului și solicită intensificarea acțiunilor în trafic, dar și stabilirea unui plan de măsuri din partea Poliței Locale și Poliției Municipale. Edilul consideră că montarea unor limitatoare de viteză pe toate străzile orașului nu reprezintă soluția salvatoare.

Instituirea unor treceri de pietoni, instalarea unor limitatoare de viteză pe străzile Matei Basarab, Unirii și Principele Ferdinand sunt doar câteva dintre noile modificări rutiere aprobate de consilierii locali.

De-a lungul timpului, și cetățenii din Râmnicu Sărat au reclamat cazurile în care șoferii apasă mult prea tare pedala de accelerație pe străzile orașului.

Related posts