INVITAȚIE LA „TOAMNA BUZOIANĂ”

Se dă startul aprovizionării pentru sezonul rece, iar târgul agro-alimentar ”Toamna Buzoiană” este o ocazie perfectă pentru cei care vor să-și umple cămările cu bunătăți.  Timp de o săptămână, în spațiul care găzduiește un alt târg tradițional, Drăgaica, zeci de producători din tot județul Buzău – agricultori, grădinari, apicultori, viticultori – vor oferi spre vânzare cele mai bune roade ale toamnei. Edilul municipiului Buzău, Constantin Toma, precizează că au fost acceptați cu standuri la târg doar comercianți care sunt cu taxele și impozitele la zi.

Evenimentul va începe duminică, la ora 13.00, iar invitat de onoare este Ministrul Agriculturii, Petre Daea, un oaspete deja obișnuit  al târgului de toamnă de la Buzău. În fiecare seară, vor avea loc și spectacole de muziză populară. Printre invitați va fi și îndrăgitul artist de muzică lăutărească Ionel Tudorache, cel care va fi acompaniat de taraful său.

În cadrul festivalului „Toamna Buzoiană”, târg organizat de  Primăria Buzău și Direcția Agricolă, producătorii autohtoni oferă spre vânzare legume şi fructe de sezon, preparate tradiţionale din carne şi din lapte, produse apicole, must, vinuri româneşti, dulciuri, precum şi obiecte de artizanat. Intrarea este liberă!

Related posts