AMPLĂ CAMPANIE DE INFORMARE ÎN ȘCOLI ȘI LICEE

Operatorul de salubritate RER SUD SA demarează, în acest an școlar, o amplă campanie de informare și conștientizare, în rândul elevilor din municipiul Buzău, privind gestionarea corectă a deșeurilor, precum și a beneficiilor colectării separate și ale reciclării deșeurilor.

O componentă importantă a caravanei este reprezentată de un concurs de colectare separată a deșeurilor, competiție care are drept scop aplicarea zilnică de către elevi a modalităților de colectare separată a deșeurilor pe care le generează, atât la școală, cât și acasă.

La finalul concursului organizat de RER SUD, elevii vor fi răsplătiți cu premii substanțiale.

Reprezentanții RER Sud SA au avut déjà, joi, o primă acțiune în cadrul acestui proiect. Elevii și profesorii Școlii generale nr. 11, din municipiul Buzău, au primit informații despre acțiunea care va debuta începând de luni.

Ca de fiecare dată, copiii au fost dornici să ia parte la acest amplu demers, care are ca scop protejarea mediului înconjurător.

În proiectul „Căutăm școli prietenoase cu mediul” s-au înscris, până în prezent, 22 de unități de învățământ din municipiul Buzău, cu aproximativ 10.000 de elevi. Invitația rămâne deschisă și pentru celelalte unități de învățământ, întrucât proiectul se va desfășura în două etape: octombrie 2022 – ianuarie 2023, respectiv februarie – mai 2023.

Related posts