ZILELE MUNICIPIULUI

Ramnicu Sarat se pregateste de o sarbatoarea devenită deja traditie: “Zilele Municipiului”. Incepand din aceasta seara  si pana duminica, locuitorii orașului vor avea parte de spectacole de muzica folk, pop, dance si populara, dar si de alte multe surprize care vor intregi tabloul distractiei si bunei dispozitii. In prima seara pe scena din piateta Primariei vor urca Cornel Tudose si elevii sai, de la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu. În serile de sambata si duminica, râmnicenii vor avea parte de concerte de neuitat în compania unor interpreți celebri: Ioana Ignat, trupele The Motans, Damian Draghici and Brothers, dar și Plăieșii,  din Republica Moldova.

Sărbătoare orașului Rm Sărat se va încheia duminică seară cu un superb foc de artificii.

Fortele de ordine vor fi la datorie si de această dată. Polițiștii locali recomandă petrecaretilor moderatie, dar mare si atentie.

Autoritatile din Rm Sărat îi îndeamnă pe spectatori sa pastreze curatenia  in zona, astfel incat, la plecare, piateta din fata primariei sa ramana fara gunoaie. În acest sens, în zonă vor fi amplasate, la tot pasul, cosuri de gunoi confectionate special pentru acest eveniment. Spectacolele din cele trei zile vor fi prezentate de Daniel Țigleanu, realizator de emisiuni la TV Sat Media Group.

Related posts