TREI ZILE DE DISTRACȚIE

Petrecere de neuitat, în weekend, la ,,Zilele municipiului Râmnicu Sărat”.  Tradiționala sărbătoare a orașului a strâns în Piațeta Primăriei Râmnicu sute de oameni. Distracția și voia bună au fost întreținute de numeroși artiști, iar evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Primarul Sorin Cîrjan le-a urat locuitorilor orașului multă sănătate, liniște și solidaritate. La eveniment au fost prezenți și cei doi subprefecți ai județului Buzău.

Spectatorii au savurat spectacolele din cele trei zile, cântând alături de artiștii lor preferați. Vineri, prima seară a festivalului, a fost dedicată muzicii folk. The Motans, Mario Buzoianu, Alexandra Panaete, Claudia Colniceanu sunt doar câțiva dintre artiștii care vrăjit inima publicului, în cea de-a doua seară a festivalului.

Duminică după-amiază, râmnicenii au fost invitați în Parcul Central la un concert susținut de Orchestra de suflători ,,Muntenia”.

Recitalurile au continuat, seara, în Piațeta din fața Primăriei Râmnicu Sărat, cu artiști locali, dar și numeroși cântăreți renumiți. Cântăreața Ioana Ignat, trupa “Damian & Brothers” și Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii” au încins atmosfera festivalului.

Trustul TVSat Media Group a oferit primarului Sorin Cîrjan  trofeul de excelență Radio Boom, pentru susținerea și promovarea actului artistic și cultural la Râmnicu Sărat.

Râmnicenii prezenți la eveniment s-au arătat încântați de artiștii prezenți la festival, dar mai ales de prestațiile lor din fiecare seară. Ca și în alți ani, festivalul de la Rm. Sărat s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Related posts