ALĂTURI DE ROMÂNII DIN DIASPORA

Buzăul ar putea avea o contribuție importantă la dezvoltarea agriculturii românești, o ramură cu uriaș potențial economic pentru țara noastra. Este asigurarea dată de un buzoian din diaspora deputatului Nicolae Roman, unul dintre fondatorii Partidului Alternativa Dreaptă, formațiune politică constituită, în mare parte, din foști membri ai AUR.

Acesta a fost doar unul dintre subiectele discutate de deputatul Nicolae Roman cu românii din diaspora în timpul unei vizite de 8 zile în Spania, Italia și Germania. Parlamentarul de Buzău spune că vizita din diaspora a fost, pe cât de obositoare, pe atât de utilă, având în vedere întâlnirile și problemele discutate cu românii din cele trei țări.

Nicolae Roman se arată indignat de faptul că românii pleacă, în continuare, în străinătate în căutarea unui trai mai bun, pentru că oamenii politici din țară nu fac nimic pentru a le îmbunătăți viața.

De asemenea, deputatul Nicolae Roman este intrigat de faptul că proiectul de act normativ, inițiat de el și alți parlamentari, care se referă la pedepsirea tuturor celor care comit fapte de înalta trădare și subminarea economiei naționale, este, în continuare, ignorat. Deși a fost depus acum mai bine de 87 de zile, proiectul nu fost introdus pe ordinea de zi a Senatului și Camerei Deputaților.

Nicolae Roman afirmă că Partidul Alternativa Dreaptă are tot mai mulți adepți, fie simpatizanți, fie noi membri. Printre aceștia se numără chiar unii dintre românii cu care s-a întâlnit recent în diaspora.

Related posts