INVITAȚI SĂ SE RECENZEZE

Buzoienii care încă nu s-au recenzat, ar trebui să o facă, în cel mai scurt timp, mai ales că recensământul populației și locuinței s-a prelungit, din nou, până la 31 iulie. Este apelul făcut astăzi de către deputatul Nicolae Roman, unul dintre fondatorii Partidului  Alternativa Dreaptă, formațiune politică constituită, în mare parte, din foști membri ai AUR.

Nicolae Roman consideră că buzoienii au greșit atunci când i-au ascultat pe unii politicieni și nu s-au prezentat la referendumul ce ar fi consfințit unirea comunei Țintești cu municipiul Buzău. Dacă această unire s-ar fi realizat, municipiul Buzău nu mai era în pericol să-și piardă statutul de oraș de rang II, așa cum se prefigurează acum, în urma recensământului din acestă vară. După toate probabilitățile Buzăul nu va atinge 100.000 de locuitori ceea ce va însemna automat retrogradarea municipiului la rangul III și pierderea unor importante resurse financiare, atât de la bugetul național, cât și de la Uniunea Europeană.

Deputatul de Buzău consideră că România o duce tot mai rău, iar vina este a conducătorilor țării. Este și motivul pentru care Nicolae Roman face din nou un apel, la toți românii, să nu-și vândă proprietățile străinilor, dar mai ales terenurile, pentru că aceste sunt averea lor cea mai de preț.

Parlamentarul de Buzău răspunde și articolelor de presă ce au ca subiect averea sa. Nicolae Roman precizează că declarațiile sale de avere sunt publice încă din 1997, iar acestea nu reflectă doar munca și câștigurile sale, ci a întregii sale familii.

În calitate de fondator al Partidului  Alternativa Dreaptă, dar și de parlamentar de Buzău, Nicolae Roman dă asigurări că se va preocupa în continuare de problemele buzoienilor, dar și de construcția în județ a unei organizații puternice a formațiunii politice pe care o reprezintă. El mulțumește celor care s-au alăturat noului partid și speră ca numărul membrilor și simpatizanților să crească în perioada următoare.

Related posts