GALA INTERNAȚIONALĂ DE KICKBOXING

Autoritățile buzoiene se implică în organizarea unui important eveniment sportiv, care va avea loc, luna viitoare, în municipiul Buzău! Este vorba despre Gala „Dynamite Fighting Show”, turneu de kickboxing ajuns la ediția a 15-a, care se va desfășura în data de 24 iunie, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Gala este organizată de Asociația „Federația Sporturilor de Contact”, condusă de cunoscutul luptător de K1, Cătălin  Moroșanu, partener al evenimentului fiind Consiliul Județean Buzău.

Deși încă nu a fost definitivată lista participanților, organziatorii anunță dueluri tari în competiția de la Buzău. Francezul Freddy Kemayo, o celebritate a sporturilor de contact, se află printre protagoniștii galei.
Cu ocazia acestui eveniment sportiv, timp de o lună, vor fi promovate și principalele obiective turistice din județul Buzău.
Cu același prilej, Cătălin Moroșanu derulează și o campanie anti-bullying în școli. Săptămâna viitoare, luni și marți, cunoscutul luptător de K1 va merge în vizită la trei unități de învățământ din județul Buzău: Liceul „Radu Vlădescu” Pătârlagele, Liceul Teoretic Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzău.
Gala „Dynamite Fighting Show” va putea fi urmărită și în alte țări, nu doar în România. Postul TV american NBC Sports, dar și canalul de sport Fight Ckub, din Polonia, vor trasmite în direct evenimentul de la Buzău.

Maximum 2.500 de spectatori vor participa la eveniment, organizatorii urmând să anunțe, în perioada următoare, cât vor costa și de unde se pot achiziționa biletele.

Related posts