OBIECTIVE PENTRU CREȘTEREA PERFORMANȚEI

Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare” din Râmnicu Sărat dorește să devină în următorii ani un reper educațional important la nivelul comunității locale. Conducerea unității de învățământ și-a propus să continue proiectele educaționale demarate în mandatul anterior și să obțină performanțe școlare cât mai bune. O altă prioritate a cadrelor didactice de la Liceul din Rm Sărat vizează dezvoltarea personală a tinerilor.

Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare” derulează, în prezent, mai multe proiecte educaționale. În urma unui proiect Erasmus Plus, profesorii vor să crească nivelul de atractivitate și implicare a elevilor la ore. Dascălii sunt convinși că pe lângă informațiile acumulate în clasă, elevii trebuie să dezvolte și abilități civice.

Pe viitor, conducerea Liceului ,,Ștefan cel Mare” își propune ca unitatea să devină un Centru educațional de referință pentru comunitatea locală, unde să se poată face și educație non-formală atât pentru elevi, cât și pentru adulți.

În următorii patru ani, conducerea Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare” din Râmnicu Sărat va fi asigurată de Vasile Neculăiasa în calitate de director, și de profesorul de informatică, Cătălin Ciobotă, în calitate de director adjunct.

Related posts