ACȚIUNI ÎN INTERESUL OAMENILOR

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor consideră că majorarea galopantă a prețurilor la energie, pe care o resimt, în prezent, toți românii, putea fi stopată încă din vară. Deputatul AUR, Nicolae Roman, i-a cerut, în scris, președintelui Senatului, Florin Câțu, explicații privind explozia prețurilor la gaze și curent electric, în contextul în care, în vară, Guvernul era condus chiar de liberal. Nicolae Roman este convins că Florin Cîțu putea evita majorarea prețurilor la energie, dacă ar fi luat de atunci măsurile necesare.

În ceea ce privește activitatea sa parlamentară, în anul care a trecut, deputatul AUR de Buzău spune că are numeroase motive de satisfacție. Nicolae Roman consideră că a muncit pentru interesul cetățenilor și i-a reprezentat cum se cuvine pe buzoieni, prin inițiativele legislative pe care le-a promovat, prin interpelări și, în general, prin acțiunile desfășurate, atât în Camera Deputaților, cât și în teritoriu.

Nicolae Roman dezminte zvonurile privind anumite disensiuni la vârful AUR, între cei doi lideri, deputatul George Simion și senatorul Claudiu Târziu. El spune că aceste informații nu sunt altceva decât niște atacuri concertate, atât din țară, cât și din străinătate, cu rolul de a destabiliza partidul.

Deputatul AUR precizează că cei doi lideri ai partidului se înțeleg foarte bine și chiar nu au motive de dispută, mai ales acum, într-un moment de creștere evidentă a formațiunii în preferințele românilor.

Related posts