ÎNTÂMPLARE INCREDIBLĂ

Întâmplare incredibilă, ieri după-amiază, într-un liceu din municipiul Buzău. Elevii unei clase din Colegiul Economic s-au trezit, în timpul orei, cu o necunoscută. Fata s-a așezat într-o bancă de la mijlocul clasei, ca și cum nimic nu era anormal. Nedumeriți, liceenii au tot încercat să afle amănunte de la tânără. Aceasta părea a fi însă ruptă de lume și refuza să comunice cu cei din jur. Ambulanța și polițiștii chemați de cadrele școlii au venit să o preia pe fată după circa 30 de minute de la apariția ei în clasă.
Până la urmă, tânăra a fost adusă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean, unde a fost consultată.

Conducerea Colegiului Economic din Buzău a deschis acum o anchetă și încearcă să afle cum a intrat tânăra în unitatea de învățământ și cine este de vină. De asemenea, cazul a intrat și în atenţia Poliției.

La câteva ore după incident, polițiștii au dat de urma tatălui fetei. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că fiica sa, de 26 de ani, cu cetățenie americană, dar care acum locuiește în comuna Breaza, nu se află la prima ispravă de acest gen. Fata ar avea probleme psihice, motiv pentru care a fost internată de mai multe ori la clinici specializate însă, după externare, ea a refuzat să-și continue tratamentul.

Related posts