ACTIVI LA ÎNCEPUT DE AN

Incidentul de la Primăria Timișoara, unde liderul AUR, George Simion, și câteva zeci de simpatizanți ai partidului, au încercat să obțină o audiență la primarul Dominic Fritz a fost relatat denaturat de către unii jurnaliști. Precizarea aparține deputatului AUR de Buzău, Nicolae Roman, care spune că grupul Alianței pentru Unirea Românilor nu a forțat intrarea în Primăria Timișoara și nici nu a produs vreun scandal.

În același context, Nicolae Roman dezaprobă comunicatul Asociației Municipiilor din România, semnat și de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, în calitate de președinte executiv, în care acțiunea AUR de la Primăria Timișoara este catalogată drept un act agresiv și primitiv.

Deputatul AUR spune că parlamentarii partidului pe care îl reprezintă au avut o activitate intensă și în vacanța parlamentară. Ei au străbătut țara în lung și în lat și un stat de vorbă cu foarte mulți oameni. Nicolae Roman afirmă că a întâlnit foarte mulți români necăjiți, cu o mulțime de probleme. El le-a promis că AUR îi va sprijini și îi va îndruma pentru depășirea neajunsurilor.

Parlamentarul AUR consideră că autoritățile și instituțiile din România nu acordă o atenție suficientă nici evenimentului de luni, 24 ianuarie, când este sărbătorită Mica Unire. Din acest motiv, dar și pentru a marca cum se cuvine unirea Moldovei cu Țara Românească, de la 1859, AUR va organiza, la Buzău, în fața Primăriei, o veritabilă Horă a Unirii.

Related posts