HEIRUPISM CU MULTE PAGUBE

Avarie majoră de telecomunicații produsă, astăzi dimineață, de firmele care execută lucrările de modernizare de pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău. Demontarea unor stâlpi, pe care se aflau instalații de transmisie a tuturor operatorilor de cablu TV și internet, a dus la întreruperea totală a serviciilor de televiziune și internet, atât în zona industrială a orașului, cât și în localități învecinate. De neînțeles, societățile care execută lucrările de modernizare de pe Aleea Industriilor nu au notificat, astăzi, firmele de cablu TV și internet cu privire la demontarea stâlpilor.

Mai mult, deși în zonă a fost realizat un canal subteran pentru introducerea cablurilor aeriene de pe stâlpi, acesta era plin cu apă. Din acest motiv, intervenția echipelor de la firmele de cablu TV și internet a fost mult îngreunată.

Astfel, societățile de telecomunicații care oferă servicii de cablu TV și internet în Zona Industrială a orașului și în localități învecinate au fost în imposibilitate de a mai oferi servicii clienților săi, pe parcursul întregii zile.

Afectată de acțiunea neanunțată a firmei care execută lucrările de modernizare de pe Aleea Industriilor a fost și societatea TV Sat, care a lucrat cu mai multe echipe pe parcursul întregii zile pentru remedierea defecțiunilor. TV Sat își cere scuze clienților săi pentru disconfortul creat fără vina sa.

Related posts