CHEMAȚI SĂ DONEZE SÂNGE

Autoritățile din Râmnicu Sărat inițiază o nouă acțiune de donare sânge pentru a-și ajuta semenii aflați în suferință. Acțiunea ,,Să dăm împreună o mână de ajutor – donăm sânge – salvăm vieți!” este organizată de Protoieria Râmnicu Sărat în colaborare cu Primăria municipiului și Centrul de Transfuzii Buzău și va avea loc joi, 25 noiembrie. Cei interesați se pot prezenta, în intervalul orar 9.00- 14.00, la punctul de donare organizat în incinta Bisericii Cuvioasa Parascheva din Râmnicu Sărat, în sala Bibliotecii. Inițiativa pornește de la o nevoie acută de sânge, necesar pentru tratarea pacienților.
Persoanele care se prezintă pentru a dona sânge trebuie să aibă vârsta minimă 18 ani și vârsta maximă 64 ani. De asemenea, cei care au fost recent vaccinați trebuie să țină cont de câteva condiții.
Autoritățile din Rm Sărat îi îndeamnă pe cetățeni să doneze sânge pentru a veni în sprijinul persoanelor care au nevoie urgentă de transfuzie sanguină.
Donatorii pot beneficia de analize gratuite, o zi liberă, în cazul angajaților cu carte de muncă, și 7 bonuri de masă, în valoare de aproximativ 66,99 de lei.

Related posts