SERVICIUL PERMISE AUTO, ÎN CASĂ NOUĂ

Vești bune pentru buzoienii care vor să-și obțină, în viitorul apropiat, permisul de conducere auto. Timpii de așteptare pentru susținerea probei practice a examenului auto au fost micșorați. Asta, deoarece conducerea Prefecturii Buzău, insituție în subordinea căreia se află Serviciul Înmatriculări și Permise Auto, a reușit suplimentarea numărului de examinatori auto.

După încadrarea pe funcții a unor noi examinatori auto, au apărut locuri libere pentru efectuarea probei practice a examenului auto și pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

În același context, subprefectul Viorel Holban anunță că Serviciul Permise și Înmatriculări se va muta în casă nouă, începând de anul viitor. Este vorba despre o clădire din cartieul Micro XIV, care aparține Consiliului Județean, în care a funcționat un centru de plasament.

În prezent, Serviciul Permise și Înmatriculări Auto funcționează într-un spațiu restrâns, pe strada Chiristigii, într-o clădire care aparține Ministerului Afacerilor Interne.

Related posts