ÎNVAȚĂ ÎN ALTE LOCAȚII

Elevii Colegiului Național ,,Al. Vlahuță” si cei ai Școlii Gimnaziale ,,Dr. Ilie Pavel” din Râmnicu Sărat au început școala, și în acest an, in alte locații. Datorită lucrarilor de reabilitare si modernizare demarate in cele doua unitati de invatamant, elevii vor desfasura cursurile in alte școli. Liceul Tehnologic ,,Traian Savulescu” si Liceul Tehnologic ,, Victor Frunza” din municipiu vor gazdui elevii pana la finalizarea investitiilor. Potrivit autorităților locale, lucrarile de construcție a Școlii Gimnaziale „Dr. Ilie Pavel” sunt aproape de finalizare.

Administrația locală recunoște faptul că la Colegiul Național ,,Al. Vlahuță” situația este delicată. Recent, reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat au cerut lămuriri constructorului cu privire la stadiul lucrărilor. Acestea au întârziat din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții.

Lucrarile de reabilitare si modernizare la Colegiul National „Alexandru Vlahuta” și cele de construcție a Școlii Gimnaziale „Dr. Ilie Pavel” au demarat în urmă cu doi ani. Clădirea în care funcționează Colegiul Național „Al. Vlahuță” are o vechime de peste 130 de ani si este declarată monument istoric. De asemenea, cladirea Școlii Gimanziale „Dr. Ilie Pavel”, care deservește cartierul Zidari din Râmnicu Sărat, are o vechime de peste patru decenii.

Related posts