CENTRU REDESCHIS

Centrul de zi “Piticii” din Rm Sărat își va deschide din nou porțile, după ce anul trecut a fost închis din cauza pandemiei de Covid 19. Centrul acordă asistență gratuită în timpul zilei copiilor care provin din familii aflate în dificultate.

Angajații ADP Rm. Sărat, dar și o familie generoasă au donat centrului topogane și leagăne pentru locul de joacă. Astfel, cei mici vor avea ocazia să se joace în siguranță într-un spațiu modern și bine utilat.

Centrul de zi “Piticii” din Rm Sărat funcționeaza în subordinea Direcției de Asistență Socială Rm. Sărat. De la debutul pandemiei, în centru nu s-a înregistrat niciun caz de îmbolnăvire, nici printre copii, nici printre angajați.

Scopul principal al centrului de zi “Piticii” din Rm. Sărat este de a menține copilul în familie, evitându-se intrarea în sistemul de protecție din cauza sărăciei. Centrul asigură copiilor îngrijire, programe educative și consiliere pe timpul zilei, urmând ca seara micuții să se întoarcă acasă, evitându-se ruptura de familie.

Related posts