NOI CURSE DE TRAP LA TVSUDEST

Noi curse de trap vor fi transmise, mâine, în direct și în exclusivitate la TVSudEst, post de televiziune națională. Este vorba despre cea de-a doua reuniune din cadrul Meetingului Estival de Trap 2021, competiție care va avea loc, sâmbătă, 5 iunie de la ora 15:30 pe Hipodromul Hergheliei Mangalia.

Reuniunea, transmisă în direct de postul național de televiziune TVSudEst, în intervalul 15,30-18.00 , va însuma 5 curse, din care una internațională, fondul total de premiere fiind de 21.000 lei. Premiul Debutanților – Grupa I, dotat cu un fond de premiere de 10.000 lei va aduce la start cai de 2, 3 și 4 ani, care participă pentru prima dată la o cursă oficială. Premiul Mării Negre – Grupa II va fi o cursă internațională având un fond de premiere de 4.000 lei și va implica participarea a 5 echipaje din Bulgaria.

Vor fi și trei curse ordinare (Grupa III): Premiul Phoenicia cu un fond de premiere de 2.000 lei și Premiul Băneasa, cu un fond de premiere de 3.000 lei, precum și Premiul Messages, cu un fond de premiere de 2.000 lei. Această cursă este rezervată unor cai de 4 ani înscriși la Derby-ul de Trap al României, programat în Reuniunea a IV-a din 24 iulie. Cursa va permite cailor să se acomodeze cu pista, ca parte a pregătirilor pentru Derby.

La Reuniune sunt invitați antrenori și driveri de renume din Ungaria. Cursele sunt programate, mâine, de la ora 15:45, din 30 în 30 de minute, iar între curse telespectatorii vor putea urmări discuții cu invitați cunoscători ai sporturilor hipice precum și cu specialiști locali din domeniul turismului, care vor oferi informații de ultimă oră și de interes public privind noul sezon de pe Litoral.

Related posts