HOROSCOP (18 – 25 iunie)

berbec – ești preocupat de relaţiile sentimentale, pentru că vor apărea turnuri, în care factorul neprevăzut îşi va face de cap. Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Finalul săptămânii aduce activități comune cu alții și dialoguri parteneriale.

taur – diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta.

gemeni – ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Ar fi bine să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, să repari ce este necesar și totodată să stai de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele.  Finalul săptămânii este un adevărat carusel de stări şi evenimente!

rac – chestiunile financiare, bunurile materiale şi tot ce ţine de moravuri vor suferi o reală transformare. Oricum turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă. Weekend-ul aduce treburi gospodărești și întâlniri cu membrii familiei.

leu – personalitatea ta se va face re­marcată, astfel că farmecul tău va atrage în preajma ta admiratori și susținători importanți. Veniturile tale sunt fluctuante și în orice moment te poți trezi cu pierderi iremediabile. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

fecioară – perioada îți aduce stări interioare confuze, dar în acelaşi timp, o descătuşare de energii, ce stagnau de mult timp în sufletul tău. Te vei simţi mai uşurat, ca şi cum ai scăpat de o mare povară.  În weekend apar cheltuieli, dar vin și câștiguri, favoruri sau cadouri de bună calitate.

balanță – săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri se vor resimţi mult timp. Recomandabil este să profiți de aceste momente şi să adopți o atitudine faţă de aceste persoane, total diferită de până acum.  În weekend, ocupă-te de tine.

scorpion – cariera şi imaginea ta în societate vor fi mult răscolite. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile, dar le vei depăși cu prudență și discernământ.  Weekend-ul aduce dorință de interiorizare, stări sufletești confuze și gânduri neliniștitoare vizavi de cele petrecute în ultimele zile.

săgetător – unii te-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală, astfel că ar fi bine să oferi o impresie bună și sfaturi pertinente. Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante. Weekend-ul îți aduce în preajmă prieteni.

capricorn – chestiunile legate de moşteniri, banii altora sau informaţiile secrete vor fi frecvente. Ceva în atitudinea ta faţă de aceste sectoare ale vieţii se va modifica definitiv şi în chip remarcabil. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de multă lume.

vărsător – relaţiile parteneriale şi par­teneriatele în general sunt foarte dinamice. Cu toată bunăvoința și sacrificul impus, nu vei putea rămâne indiferent la ce se petrece în această zonă. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

pești – multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile situaţii spectaculoase, încheieri de conturi şi des­chiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile. Finalul săptămânii conturează cheltuieli, discuții despre bani și bunuri.

Related posts