ALTE PROBLEME, DUPĂ O ÎNTRERUPERE DE CURENT

Nu trece o lună să nu apară noi probleme, din cauza întreruperilor de curent, în județul Buzău. Astăzi a fost rândul locuitorilor din comuna Mărăcineni să rămână fără curent electric, dar și fără semnal TV și internet, încă de dimineață. Potrivit primarului comunei, Constantin Dumitru, întreruperea de curent s-a datorat unor lucrări efectuate de către firma care se ocupă de reabilitarea Drumului Județean 203K.

Primarul din Mărăcineni spune că firma care execută lucrările de reabilitare a drumului județean a solicitat societății Electrica întreruperea curentului pe durata unor lucrări la un podeț. Ca de multe alte ori în trecut, oprirea curentului nu a fost, însă, anunțată, în scris, din timp, de Electrica, iar multe dintre firmele din Măracineni, inclusiv cele care asigură servicii de cablu și internet s-au trezit fără curent electric și nu și-au mai putut onora serviciile către clienții lor. Acesta este și motivul pentru care, pe timpul dimineții, abonații TVSAT nu au beneficiat de semnal TV și internet.
Imediat ce problema lipsei semnalului TV și a internetului în Mărăcineni a fost sesizată de către cetățeni, mai multe echipe TVSAT s-au deplasat pe teren pentru a remedia situația și a le oferi în continuare abonaților săi servicii de calitate. Din păcate, de luni bune, numeroase localități ale județului Buzău sunt afectate periodic de întreruperi de curent electric, iar situația este cu atât mai gravă cu cât acestea au devenit tot mai dese.

Related posts