UN NOU APEL

Râmnicenii din cartierele care vor fi modernizate în următorii ani trebuie să își realizeze cât mai repede  documentele necesare branșării la utilități. Este mesajul reprezentanților din Primărie, care fac un nou apel la locuitorii din cartierele de la periferia municipiului să întocmească și să depună documentele pentru branșarea la reteaua de gaze. Lucrările de extindere a rețelei de gaze au început în urmă cu un an și vizează cartierele Extindere Slam Râmnic, Anghel Saligny, Alecu Bagdat și Bariera Focșani. Autoritățile din Rm. Sărat reamintesc locuitorilor că, după extinderea rețelei de gaze, vor urma asfaltări în zonele respective și pentru o perioadă de cinci ani sunt interzise alte branșări.

Reprezentanții Primăriei Rm. Sărat recomandă posesorilor de terenuri din cartierul Bariera Focșani să obțină cât mai rapid autorizația de construcție în vederea branșării la rețeaua de gaze natural.

Râmnicenii care încă nu au depus documentele în vederea branșării la rețeaua de gaze se pot prezenta la Ghișeul Unic din cadrul Primăriei pentru a primi toate informațiile necesare.

Related posts