PROIECTELE PRIMARILOR, SUSȚINUTE DE A.U.R.

Proiectele primarilor din județ, indiferent de partid, vor fi  susținute în Parlamentul României!  Este promisiunea făcută de către Nicolae Roman, deputat de Buzău din partea Alianței pentru Unirea Românilor, la prima sa ieșire publică în calitate de ales. Parlamentarul AUR spune că a solicitat fiecărui primar din județul Buzău o listă cu proiecte ce necesită finanțare de la Guvern. Deja, 15 primari din județ au răspuns solicitării alesului AUR.

Nicolae Roman, fost comandant al Diviziei 2 Infanterie “Getica”, și-a început discursul prin a mulțumi foștilor colegi militari pentru susținerea acordată la alegerile parlamentare.

Elena Neguț, președintele organizației județene AUR, spune că, în acest moment, filiala buzoiană numără aproximativ 1.000 de membri.

Deputatul Nicolae Roman a dat asigurări că, în ceea ce privește proiectele de viitor, AUR va acorda o atenție deosebită clădirilor de patrimoniu, iar la acest capitol intră și Centrul Militar Județean Buzău, clădire aflată într-un stadiu avansat de degradare.

Related posts