HOROSCOP (19 – 26 martie)

berbec – eşti plin de energie, iar dorinţa de a te implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să-ţi canalizezi eforturile doar către treburile tale, pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul tău. Weekend-ul propune dialoguri și plimbări lungi, alături de persoanele din anturajul apropiat.

taur – dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să-i dai curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. Fii prudent în tot ce ține de bani și bunuri personale, deoarece există riscul să rămâi fără ele.

gemeni – întâlnirile şi dialogurile sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi. În weekend te vei simţi excelent. Însă, vei deveni prea combativ, astfel că rapid poți intra în conflicte cu ceilalți.

rac – relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional. Gândirea şi comunicarea sunt destul de umbrite, astfel încât încearcă să vorbeşti puţin.

leu – sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta.

fecioară – sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Beneficiezi de susținere astrală, pentru a rezolva orice chestiune bănească care se ivește. Este bine să-ți controlezi gândurile și comunicarea.

balanță – sunt zile bune pentru discuţii şi reconfigurări de poziţie în cadrul activităţilor comune cu ceilalţi. Se pot ivi neînţelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel că prudenţa şi discernământul sunt binevenite. În weekend, aspecte legate de sudii.

scorpion – sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și, la nevoie, apelează, cu încredere, la ajutor de specialiate. Recomandabil este să eviţi, pe cât posibil, con­sultaţiile sau intervenţiile chirugicale. Spre finalul săptămânii poţi primi cadouri deosebite, vești despre moşteniri sau bani.

săgetător- veselia şi cheful de distracţii de care dai dovadă te va face remarcat în anturaj . Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să-i laşi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile sau de ideile tale. Relaţiile sentimentale sunt umbrite şi foarte uşor se pot isca neînţelegeri.

capricorn – activităţile gospodăreşti sunt avantajate. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ. Se conturează o etapă domestică nouă și de bun augur pe termen lung. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii!

vărsător – se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile, cu prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana, cu puțin efort și bunăvoință, pentru toată lumea. Va fi nevoie să-ți îndrepți atenția și spre treburile gospodărești.

pești – s-ar putea să primeşti cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Energia vitală va fi la cote scăzute, aşa încât dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Se conturează debutul unei etape de câștig din munca desfășurată la serviciu.

Related posts