STAND VIRTUAL, LA TÂRGUL DE TURISM

Consiliul Județean Buzău este prezent și în acest an la Târgul de Turism al României, eveniment ajuns la cea de-a 44-a ediție. Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, organizatorii au decis ca ediția din acest an să se deruleze exclusiv în format virtual, pe o platformă special creată: virtual.târguldeturism.ro. Consiliul Județean Buzău va participa la Târg cu propriul stand virtual.

În cadrul standului virtual al Buzăului vor fi prezentate toate obiectivele turistice importante din județ. În acest fel, autoritățile speră să atragă un număr cât mai mare de turiști ineteresați să viziteze locurile de poveste din județ.

La această ediție, Târgul de Turism al României face posibilă interacțiunea prin video call sau chat cu vizitatorii. Standurile virtuale sunt integrate în pavilionul virtual/zona expo. Cu un click, vizitatorul se poate plimba virtual prin pavilion și poate vizita standul dorit, pe baza mai multor criterii de căutare din tematica târgului. Târgul de turism poate fi vizitat virtual de astăzi până duminică.

Related posts