O NOUĂ PANĂ DE CURENT, NOI PROBLEME

Noi și noi avarii și întreruperi ale energiei electrice la Rm. Sărat. Seară trecută, aproape patru ore, locuitorii din mai multe zone ale orașului au stat în beznă. Oamenii nu au avut curent electric nici în case, nici pe străzi. De această dată, se pare că problemele au fost cauzate de o avarie la un cablu de medie tensiune. În urma penei de curent, unii locuitori ai orașului nu au avut semnal TV și internet. Râmnicenii sunt cum nu se poate mai nemulțumiți de desele întreruperi ale energiei electrice.

Alți oameni spun că aproape două ore au rămas fără curent în case. Mulți dintre ei au copii mici și în tot acest timp au îndurat frigul, pentru că centralele termice din locuinte nu au putut funcționa.

Și locuitorii blocurilor de pe strada Patriei din Rm. Sărat au fost afectați de avaria de la rețeaua electrică. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că nu au avut semnal TV, internet și iluminat public.

Reprezentanții Primăriei Rm. Sărat afirmă că seara trecută au fost afectate mai multe zone ale orașului din cauza unei avarii la un cablu de medie tensiune.

Autoritățile locale recunosc că întreruperile de curent electric sunt tot mai dese în ultima perioada, iar populația suferă mari neplăceri. O mare problemă este că în cazul anumitor întreruperi, programate, nici oamenii, nici firmele sau autoritățile nu sunt informate în timp util.

Reprezentanții Primăriei consideră că sunt necesare investiții urgente în rețeaua electrică.

De câteva luni, municipiul  Rm Sărat este afectat periodic de  întreruperi de curent electric, iar situația este cu atât mai gravă cu cât acestea au devenit tot mai dese.

Related posts